Aodes Pathcross

650 S PRO V-TVIN

2024 Bensiini Automaatti Neliveto A-650SP

Rahoituslaskuri

Myyntikohteen hinta: 8 490

Käsiraha: 849

Sopimusaika: 72 kk

Viimeinen maksuerä: 0

Kuukausierä
€/kk

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä:

Toimistomaksu 79 €, rahoituksen perustaminen 50 €, korko OP-Prime + 7.7 % sekä käsittelymaksu 8.00 €/kk sisältyvät rahoitusarvioon. Huomioithan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä.

Hae rahoitusta
8490 79 50 7.7 8 0.1 0

8 490 € Alk. 143 €/kk

Lisätiedot

NYT RAJU RAHOITUSKAMPPIS! 6 kuukautta korotonta maksuaikaa kaikille laitteille. Siis korko 0% + plus tosi pienet kulut. 6 kuukauden kulut yhteensä vain 85? kaikille summille aina 20 000? saakka.

Tästä lyhyestä S mallista on saatavilla myös PRO-malli, eli EPS-ohjaustehostimella oleva versio. EPS vähentää ohjaamiseen tarvittavaa voimaa ja auttaa kuljettajaa tiukoissa käännöksissÄ, esim. metsässä ja kivikossa ajettaessa.

Aodes Pathcross 650 S on mallisarjan pienin ja edullisin, mutta silti iso T3b-luokan traktorimönkijä. Mallisarjan perässä oleva S tarkoittaa lyhyttä(short), tämä S-malli on siis rekisteröity yhdelle.

Käytät sitten mönkijää työtehtävissä tai harrastuksissa, niin tehokas 2-sylinterinen V-Twin EFI -moottori jaksaa vääntää, ajo on tasaista ja nautinnollista. T3b-luokkaan rajoitettuna moottorin teho on 46 hv (33, 6 kw). Tämän moottorin rajoittamaton teho on 53 hv (39, 5 kW) ja vääntöä on 62 Nm. CVT-variaattori takaa myös omalta osaltaan miellyttävaän ajokokemuksen.

Vakiovarusteena selkeän mittariston lisäksi mm. LED-valot, kaksi USB -liitintä ja vetokoukku. Sähköisesti kytkettävät tasauspyörästön lukot sekä 1600 kg:n vetokyvyn omaava vinssi varmistavat perillepääsyn. Polttoainesäiliön tilavuus on jopa 22 litraa.

Saatavilla olevat värit ovat musta ja punainen.

Suomen markkinoiden avajaiskampanjana varustamme veloituksetta ajoneuvot näyttävin etu- ja takapuskurein sekä käsisuojin.
(etusi arvo nyt 407 ?).

Sh: 8490? + tk

Nyt MotorWeltiltä saatavana koko Aoedes mallisto, pienimmästä suurimpaan Side by side mönkkäriin, kaikki mallit rekisteröitynä T3b tai T1b luokkien traktorimönkijöiksi. Meiltä myös kattavat Aodes lisävarusteet, kysy tarjous tai tule paikan päälle tutustumaan.
Rahoitus jopa ilman käsirahaa!

Katso koko mallisto: https://aodes.fi/mallisto/
www.aodes.fi

    Yhteydenottolomake

    Vaihdokin tiedot


      Jätä soittopyyntö