Aodes Pathcross

650 MAX PRO V-TWIN

2024 Bensiini Automaatti Neliveto

Rahoituslaskuri

Myyntikohteen hinta: 8 990

Käsiraha: 899

Sopimusaika: 72 kk

Viimeinen maksuerä: 0

Kuukausierä
€/kk

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä:

Toimistomaksu 79 €, rahoituksen perustaminen 50 €, korko OP-Prime + 7.7 % sekä käsittelymaksu 8.00 €/kk sisältyvät rahoitusarvioon. Huomioithan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä.

Hae rahoitusta
8990 79 50 7.7 8 0.1 0

8 990 € Alk. 151 €/kk

Lisätiedot

NYT RAJU RAHOITUSKAMPPIS! 6 kuukautta korotonta maksuaikaa kaikille laitteille. Siis korko 0% + plus tosi pienet kulut. 6 kuukauden kulut yhteensä vain 85? kaikille summille aina 20 000? saakka.

Aodes Pathcross 650 MAX PRO on 650cc mallisarjan pitkä versio, joka on rekisteröity kahdelle. Kun tarvitset mönkijän, johon mahtuu hyvin kaksi ihmistä, niin tässä on mahtava vaihtoehto. Kyydissä olijalla on ruhtinaalliset oltavat; tilaa on riittävästi, takana istujalla on miellyttävä selkänoja, sekä käsikahvat.

Tämän mallin moottorina on sama, tehokas 2-sylinterinen EFI V-Twin moottori kuin lyhyessä versiossa. Samoin vakiovarustuksena selkeän mittariston lisäksi tehokkaat LED-valot, vetokoukku, kaksi USB-latauspistoketta, alumiinivanteet, sähköisesti kytkettävät tasauspyörästön lukot sekä 1600 kg:n vetokyvyn omaava vinssi. Pitkät MAX PRO versiot on tehtaalla varusteltu aina EPS-ohjaustehostimella, joka helpottaa ajamista entisestään.

Markkinoiden avajaiskampanjana varustamme veloituksetta ajoneuvot näyttävin etu- ja takapuskurein, sekä käsisuojin.
(etusi arvo nyt 407 ?).

Aodes Pathcross 650cc MAX PRO on saatavilla mustana, punaisena ja tumma metalli-harmaana. Sh 8990? + tk.

Nyt MotorWeltiltä saatavana koko Aoedes mallisto, pienimmästä suurimpaan Side by side mönkkäriin, kaikki mallit rekisteröitynä T3b tai T1b luokkien traktorimönkijöiksi. Meiltä myös kattavat Aodes lisävarusteet, kysy tarjous tai tule paikan päälle tutustumaan.
Rahoitus jopa ilman käsirahaa!

Katso koko mallisto: https://aodes.fi/mallisto/
www.aodes.fi

    Yhteydenottolomake

    Vaihdokin tiedot


      Jätä soittopyyntö